Ampumapäivä naisille tapahtuma sai kiitosta osallistujilta

Loviisan ampumaurheilukeskuksessa järjestettiin MPK:n Ampumapäivä naisille tapahtuma 9.6.2018. Parin kymmenen osallistujan ryhmä vietti päivän opetellen turvallista aseenkäsittelyä, sekä harjoitellen ampumista pistooli- ja kivääriradoilla.

Useat kouluttajat huolehtivat turvallisuudesta ja osallistujien koulutuksesta tapahtumassa. Reserviläiset olivat myös järjestäneet kahvi- ja muonituspuolen, josta päästiin nauttimaan loistavan kesäkelin puitteissa.

Ensimmäisen Ampumapäivä naisille kurssi Loviisassa pidettiin vuosi sitten. Kurssi onnistui erittäin hyvin ja toivottiin että vastaavia pidettäisiin lisää. Tämän vuoden tapahtuma sai myös paljon kiitosta osallistujilta ja perinne tulee varmasti jatkumaan tulevina vuosina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *